Vinter og snø… -Og grilling…?

Bloggen skal jo primært inneholde oppskrifter, grilltilbehør og lignende…

Men grilling og vær henger jo gjerne sammen… Nå har den første snøen kommet. Snø er jo gøy det, og det gir ett utall muligheter, men akkurat når det kommer til grilling er jo ikke snøen noen fordel.

Den bringer med seg kulde, og ikke minst mørke!!! Det er jo en fordel å se hva man griller, og hvordan det tar seg ut underveis. Det er jo selvfølgelig en mulighet til å lyse opp mer på verandaen, men naboene tror jo egentlig sitt allerede der man står å griller. Klokkestilingen bidro heller ikke akkurat til å lyse opp kveldene.

Så det er på tide snøen gjør sitt inntog for alvor og lyser opp. Grillen er allerede flyttet til ett passende sted nærme verandadøren, men slik at den fortsatt står trygt. Flytte snø for å finne grillen er heller ikke noe problem.

MEN, alt dette betyr vel at det blir mest helgegrilling fremover. Og det fordrer jo å finne morsomme ting å grille for å holde motivasjonen oppe.

Hva skal da så grilles i helgene…?

Jeg har fasanbryst liggende i fryseren, de egner seg sikkert veldig godt til grillen. Hamburgere er jo greit å raskt å lage, så det blir nok iløpet av vinteren. En god bakestein står vel på ønskelisten til jul, da kan det jo lages både pizza og brød, kylling er jo velegnet siden de kan stå lenge på grillen nesten uten tilsyn. Er jeg heldig kommer jeg over noe viltkjøtt, og alle dyrelår egner seg godt. Så blir det vel litt røyking og grilling av fisk. Når julen setter inn åpner det seg jo en masse muligheter for ting som kan grilles! 🙂

Mens jeg venter på helgene for å få grillet skal jeg oppdatere litt mer på utstyrsfronten på bloggen! Vinteren gir jo også gode muligheter for å se rundt på internett etter inspirasjon!

Om noen skulle slumpe innom å få lyst til å komme med noen forslag tar jeg gjerne imot i kommentarfeltet! 🙂 Legg gjerne igjen linker om dere har det!Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.