Hamburgerpresse

Hamburgerpresse

*Reklame*

Vi fikk tilsendt en pakke fra Grillhagen.no med noen produkter de lurte på om vi ville teste. Pakken inneholdt hamburgerpresse (burger pocket press), Kansas City BBQ grillkrydder, Smoky Sweet BBQ saus og Harvest Apple BBQ saus. Vi har ikke mottatt annet vederlag fra Grillhagen.no. Vi skriver selvfølgelig akkurat det som passer oss om produktene. 🙂

Vi startet med å teste hamburgerpressen med det samme vi fikk den. Første test ble med «vanlige» hjemmelagde hamburgere. Vi brukte samme oppskrift som tidligere, men forsøkte krydderet vi fikk med.

Hamburgerpresse
Hamburgerpresse

 

Hamburgerpresse har vært ønsket som gadget her i huset tidligere, men har av en eller annen grunn ikke blitt handlet inn. Nå fikk vi testet den på vanlige burgere og den virket akkurat som jeg trodde. Det var bare å gjøre klar deigen, legge passe mengde i pressa og trykke til. Flotte runde hamburgere på 1-2-3. Krydderet smakte også bra, usikker på om det var bedre enn våre egen oppskrift da. 😉

2014-06-20 17.17.37

Cheesburger
Cheeseburger

 

Dagen etter fikk vi besøk og trengte å få satt sammen en litt rask og grei middag. Da var det frem med kjøttdeigen og hamburgerpressa en gang til. Denne gangen for å utnytte pressa til sitt ytterste og lagde fylte hamburgere. Noen ble med stekt bacon og ost, andre ble med blåmuggost. De ble ganske tjukke og steketermometeret ble funnet frem for å avgjøre når de var ferdige.

2014-06-21 20.58.23

Dette ble også en ubetinget suksess, og gikk fort og greit, selvom det var marginalt mer styr å lage med fyll.

Hamburger med fyll
Hamburger med fyll

 

Burgerpressa blir helt sikkert benyttet igjen, og litt av hvert som kan fylles i hamburgerne fremover… 🙂

BBQ sausene som vi fikk med har gjennomgått første test, og de smakte også bra. Særlig Harvest Apple BBQ saus falt i smak!

*Slik vi har tolket de seneste debatter om markedsføring i blogger så tror vi innlegget er korrekt merket, vi står som nevnt fritt til å skrive hva vi vil eller ikke vil om produktene.2 thoughts on “Hamburgerpresse”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.